Uvjeti prodaje

Plaćanje

Narudžbu možete platiti Internet bankarstvom i općom uplatnicom. Nakon zaprimljene narudžbe povratnom e-porukom primit ćete potvrdu o izvršenoj narudžbi, kao i podatke za uplatu. Uplatu je potrebno izvršiti najkasnije u roku od 5 (pet) dana od dana narudžbe. Kako biste dobili potvrdu o obavljenoj narudžbi, molimo Vas da obavezno navedite Vašu točnu e-adresu.

Isporuka 

Isporuku na Vašu adresu obavlja kurirska služba DPD Croatia ili Hrvatska pošta. Dostava u Republici Hrvatskoj se naplaćuje u iznosu od 5,00 uvećano za PDV.
Uobičajeni rok isporuke pošiljaka je od 2 do 5 radnih dana od dana prijema uplate na žiro račun. Nastojimo sve narudžbe isporučiti u što je moguće kraćem roku. Kako bismo Vas mogli kontaktirati prije dostave molio obavezno navedite kontakt telefon.

Rok isporuke za otočna i manja mjesta ovisi o posebnom rasporedu vožnje dostavnih službi.
Za moguće kašnjenje zbog netočne ili nepotpune adrese primatelja ili zbog zastoja u prometu Mosta Viridis d.o.o. ne može snositi odgovornost.

U rok isporuke uključen je dan obrade narudžbe, vrijeme potrebno za kompletiranje i pakiranje narudžbe te isporuku paketa od strane dostavne službe (otoci i manja mjesta imaju poseban red vožnje).

Sve narudžbe pristigle radnim danom od 8 do 14 sati bit će obrađene istoga dana dok ćemo one pristigle izvan tog vremena obraditi tijekom sutrašnjeg dana, a nakon obrade slijedi proces kompletiranja, pakiranja i slanja. Narudžbe izvršene tijekom vikenda bit će obrađene u ponedjeljak, a narudžbe pristigle tijekom praznika obrađujemo prvog radnog dana. 

Zamjena i povrat

Kupac ima pravo na povrat proizvoda u slijedećim slučajevima:

-isporuka pogrešnog artikla (bilo da je kupac pogrešno naručio ili Prodavatelj pogrešno upakirao)

-isporuka koja ima grešku ili oštećenje

Moguć je povrat pogrešno naručenog artikla najkasnije 14 dana od primitka pošiljke.

U slučaju pogrešno naručenog artikla možete izvršiti povrat artikla o svom trošku na adresu skladišta:

MOSTA VIRIDIS d.o.o.

Ulica Slavka Batušića 21

10 090 ZAGREB

Unutar pošiljke potrebno je priložiti račun te navesti razlog za povrat artikla (vlastoručno napisati na kopiju računa).

Nakon zaprimanja artikla izvršit ćemo povrat sredstava  za vraćeni artikl na IBAN tekućeg računa. U slučaju da se radilo o propustu pri pakiranju pošiljku vraćate o našem trošku na naznačenu adresu. 

Prigovori, reklamacije

Moguće je uputiti prigovor, reklamaciju po primitku pošiljke a najkasnije u roku 14 dana isključivo e-mailom na prodaja@mostaviridis.hr.

Prodavatelj će odobriti povrat sredstava ili zamjenu proizvoda kupcu nakon provjere opravdanosti reklamacije. Na zaprimljen prigovor odgovoriti ćemo najkasnije u roku od 14 dana. Reklamaciju ćemo smatrati valjanom ako pregledom dostavljene dokumentacije utvrdimo da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. U slučaju opravdane reklamacije omogućujemo povrat uplaćenog iznosa ili zamjenu proizvoda. U slučaju nemogućnosti isporuke zamjenskog proizvoda, nadoknadit ćemo kupcu vrijednost proizvoda koju nije više u mogućnosti isporučiti. 

Kontakt

Vaša pitanja vezana za narudžbu, reklamacije i dodatna pitanja o proizvodima i uslugama molimo vas uputite na e-adresu prodaja@mostaviridis.hr.